KAYSERİ İNCESU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ MESAJI

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SEYFULLAH KAPLAN´IN 2017-2018 ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ MESAJI
2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ MESAJI

Geleceğimizin şekillenmesinde önemli yeri olan bu anlamlı günde, öğrencilerimiz okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanı ve sevincini yaşarken, yeni nesli şekillendiren değerli öğretmenlerimiz de geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yetiştirmenin haklı gururunu yaşamaktadırlar. 

Gelişen ve değişen dünya şartlarına ayak uydurabilmemiz için kendimizi geliştirmeli, büyük düşünmeli ve yaşamak istediğimiz ortamın şartlarının oluşmasında etkin olmalı, bunun için de gerekli bilgi ve donanıma sahip duruma gelmeliyiz.

             Değerli mesai arkadaşlarım!

            Bembeyaz, berrak beyinleri, ışıl ışıl yürekleriyle gözlerindeki umut ışıkları ile anne babalarının sıcak kucaklarından sizlerin bilgisine, eline ve vicdanınıza emanet edilen, ülkemizin ve dünyanın geleceğine damga vuracak, yön verecek, gündem belirleyecek öğrencilerimizin yetiştirilmeleri hususunda her zaman olduğu gibi kendinizi feda ederek azim ve istikrarla gayret edeceğiniz hususundaki inancımız ve güvenimiz tamdır. Yeni eğitim öğretim yılına yeni umutlar ve yeni hedeflerle başlıyoruz. Hedeflerimize eriştirecek olan güç, inancımızda, tarihimizde ve damarlarımızda mevcuttur. Yön vermek ve gündem belirlemek için erdemli, saygılı, sevgi dolu, kendisiyle ve çevresiyle barışık büyük düşünen gençler yetiştirmeliyiz.

            Sevgili Öğrencilerimiz!  

            Ülkemizin ve dünyanın geleceğinin yapı taşları, geleceğe erdemiyle, çalışmalarıyla, başarılarıyla yön vererek dünyanın gündemini sizler belirleyeceksiniz. Erdemli ve bilinçli birer şahsiyet olarak yetişmek ve bir meslek sahibi olma yönündeki hedeflerinizi büyük tutun. Bu hedeflere ulaşmak için okullarınızda öğretmenlerinizden olabildiğince çok faydalanmanın yollarını arayın. Biliyorsunuz ki okulunuz sizlere paylaşmayı öğreten, saygı ve sevgiyi aşılayan, kardeşlik ve arkadaşlık duygularınızı güçlendiren ve kendisine ve çevresine yararlı birer birey olmanızı sağlayacak olan huzur dolu yuvanızdır.

            Değerli Velilerimiz!

            Besleyip, büyütüp daha güzel yarınlar için bizlere emanet ettiğiniz çocuklarınız hepimizin göz bebekleridir. Çocuklarınızdan beklediğiniz başarıların gerçekleştirilmesi için öğretmenlerimizle sürekli irtibat içinde olup birlikte hareket etme yönündeki duygularınızı ve kararlılığınızı sürdürünüz. İstenmeyen ortam ve davranışlardan arındırılması için öğretmenlerimizle ve bizlerle işbirliğinizin önemini belirtmek isteriz.

Bu vesileyle her kademedeki eğitim çalışanlarımızın ve sevgili öğrencilerimizin aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.

                   

                                                                                                               Seyfullah KAPLAN

                                                                                                            İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

Bahçelievler Mah. Cumhuriyet Bulv. Hükümet Konağı 4. Kat İncesu / KAYSERİ - 0 352 691 35 5758

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.